een man met een bril zit aan een bureau achter een laptop. Hij kijkt opzij en lang richting de camera

Eerste masterclass van start

Wij organiseren op 27 mei de eerste, digitale masterclass van 15:30 tot 17:00 uur met als onderwerp Mobiliteitsanalyse. Een mobiliteitsanalyse geeft inzicht in hoe mensen reizen en wat hierin verandert bij het nemen van diverse maatregelen.

Aanmelden

Er zullen twee masterclasses plaatsvinden over dit onderwerp. In de eerste masterclass van 27 mei geven wij uitleg wat een mobiliteitsanalyse inhoudt, wat je ermee kan en hoe het werkt. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via mail@oeververbindingen.nl. Op 26 mei sturen we een link en instructies voor het volgen van de masterclass. Een internetverbinding en goed geluid zijn daarbij belangrijk. We hopen je graag te zien!

Tweede online vragenuurtje

Ook blijven we graag in contact via het online vragenuurtje. Heb je een brandende vraag voor de projectorganisatie? Op woensdag 20 mei zitten wij, van 11.00 tot 12.00 uur, klaar voor het tweede online vragenuurtje. Speciaal hiervoor regelen wij een veilige, digitale omgeving via Webex. Op dinsdag 19 mei sturen wij een link waarmee je toegang krijgt tot Webex en lichten wij de stappen toe om je digitaal aan te sluiten.

We vinden het fijn als je van tevoren aangeeft dat je een vraag of opmerking hebt en deelneemt, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dit kan via mail@oeververbindingen.nl. De vragen en antwoorden kun je later ook teruglezen op de site.