Laatste online vragenuurtje

Donderdag 10 november jl. is in het Bestuurlijk Overleg MIRT het Voorkeursalternatief voor de MIRT-verkenning Oeververbindingen regio Rotterdam vastgesteld. De verkenningsfase van de MIRT-verkenning Oeververbindingen is hiermee afgerond. Op onze website staat de volledige tekst van het bericht over het vastgestelde Voorkeursalternatief.

Om de verkenning af te ronden, organiseren we dinsdag 13 december van 17.00 tot 18.00 uur voor de laatste keer een online vragenuurtje. Je kan dan jouw vragen over de MIRT-verkenning Oeververbindingen en hoe het vervolgproces er uit gaat zien stellen. We vergaderen via Microsoft Teams. Op vrijdag 9 december sturen wij een vergaderlink en lichten we de stappen toe om digitaal aan te sluiten.

We willen je vragen om ons uiterlijk woensdag 7 december te laten weten of je bij het vragenuurtje aanwezig bent en ons dan ook alvast jouw vragen door te geven, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar mail@oeververbindingen.nl.

De vragen en antwoorden kun je later ook teruglezen op de site.

We kijken ernaar uit je nog een keer te ontmoeten. Graag tot 13 december!