Verouderde browser

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Ik snap het
Menu
nieuws

Deel je mening over de bereikbaarheid in de regio

Wat vind jij van de bereikbaarheid in jouw woon- en werkomgeving? Vul de digitale vragenlijst in en deel je mening over de zes mogelijke maatregelen van de MIRT-verkenning.

We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk meningen op te halen over de bereikbaarheid in de regio Rotterdam en de zes maatregelen die we onderzoeken in de MIRT-verkenning. Daarom vragen we iedereen die woont of werkt in de regio de vragenlijst in te vullen. Jong of oud, op zuid of noord, ondernemer of bewoner, weg- of OV-gebruiker: ieders mening levert waardevolle informatie op, die we mee kunnen nemen in het onderzoek naar de invulling van de maatregelen.

Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig en duurt ongeveer 10 minuten. Je start de vragenlijst door op deze link te klikken.

Let op: de vragenlijst is gesloten.

Onafhankelijk en vertrouwelijk

I&O Research voert dit digitale onderzoek uit. I&O Research gaat daarbij zorgvuldig om met jouw privacy. Deelname aan de vragenlijst is vertrouwelijk. I&O Research verstrekt geen informatie aan derden. Je gegevens worden zorgvuldig behandelt en we garanderen dat er in rapportages geen persoonlijke herleidbare informatie staat.

Meer informatie?

Als je vragen hebt over de vragenlijst, mail dan naar helpdesk@iopanel.nl

Wij kijken uit naar jouw mening en hopen op jouw deelname. Alvast bedankt!