Verouderde browser

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Ik snap het
Menu
« terug naar landingspagina
participatie

Meedoen

Expertpoule

Het onderzoek naar de bouwstenen per voorgenomen maatregel is gestart. We hebben goed nagedacht over hoe we dit onderzoek willen uitvoeren. Ook maken we graag gebruik van jouw expertise. Heb je aantoonbare relevante kennis of ervaring? Ben je bijvoorbeeld expert in nautiek, milieu, mobiliteit of ruimtelijke ordening? En wil je graag intensief betrokken zijn bij het onderzoek? Meld je dan aan als expert.
 

Wat is een expertpoule?

Na aanmelding word je op basis van jouw expertise ingedeeld in een poule. In elke expertpoule nemen we de onderzoeksmethoden onder de loep. Het is van belang dat je weet hoe een onderzoek wordt opgesteld en uitgevoerd. We vragen deelnemers om mee te kijken vanuit hun expertise. Zien we iets over het hoofd? Ontbreken er bepaalde onderzoekaspecten? Wat zijn de financiële gevolgen van bepaalde afwegingen? Samen zoeken we naar de feiten en bereiden we de klankbordgroepen voor.
 

Waarom meedoen?

Door het advies van experts, zoals verkeerskundigen en stedenbouwkundigen, maken we het onderzoek steviger. De experts zorgen ervoor dat we elk onderzoekaspect meenemen in het onderzoek.
 

 

Voor wie?

De inschrijving voor de expertpoule is alleen voor mensen met bewezen (werk)ervaring of (studie)achtergrond op een onderzoeksgebied dat relevant is in ons onderzoek. We denken bijvoorbeeld aan verkeerskundigen, nautische experts, experts in de energietransitie en professionals in ruimtelijke ordening. We vragen je bij de aanmelding om aan te geven waaruit jouw expertise bestaat en welke toegevoegde waarde jij hebt voor het project. Het projectteam bekijkt of je inderdaad aan de eisen voldoet om mee te doen. Na inschrijving krijg je een reactie van ons.
 

Wanneer?

Neem in kijkje in de kalender voor de precieze data. De aanmelding is per 1 september 2020 gesloten. De bijeenkomsten vinden drie tot viermaal in een jaar plaats en duren twee uur. We sturen belangrijke documenten van tevoren op en vragen je dan ook om de bijeenkomsten goed voor te bereiden.