Verouderde browser

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Ik snap het
Menu
« terug naar landingspagina
participatie

Meer weten

Masterclasses

Wil je graag meer weten over gerelateerde onderwerpen van het project, zoals de Omgevingswet of verkeersmodellen? Wij organiseren masterclasses, waarin we belangstellenden uitleg geven over belangrijke onderzoeksonderwerpen.

Masterclass Mobiliteitsanalyse
 

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar een onderwerp dat een belangrijke rol speelt in het onderzoek. Mocht je interesse hebben in een bepaald onderwerp, dan horen we het graag. Elke suggestie is welkom!

Wat gaan we doen?

Elke masterclass staat in het teken van een onderdeel van het onderzoek, bijvoorbeeld verkeersmodellen. We nodigen experts uit die alles vertellen over het betreffende onderwerp en ook het verband leggen met het onderzoek. De masterclasses worden in verschillende vormen georganiseerd, bijvoorbeeld in een videopresentatie of een interactief college.

Waarom meer weten?

Je krijgt zo alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om het onderzoek op dat aspect volledig te begrijpen. De masterclasses zijn ook een goede voorbereiding op bijvoorbeeld de klankbordgroepen. Je kunt je zo een goed beeld vormen van een onderzoeksvraag of -aspect. De masterclasses zijn een laagdrempelige manier om kennis op te doen over de uiteenlopende onderzoeksonderwerpen.

Wanneer?

Via de nieuwsbrief ontvang je meer informatie over de masterclasses. Zodra er meer bekend is, vind je de data en onderwerpen ook hier terug. Je kunt je per masterclass inschrijven.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief en bijeenkomsten

We houden betrokkenen en geïnteresseerden op de hoogte van het project en het onderzoek via nieuwsbrieven. Wil je de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Bijeenkomsten

Op belangrijke momenten in de MIRT-verkenning organiseren we bijeenkomsten bij jou in de buurt. De bijeenkomsten worden aangekondigd in de nieuwsbrieven en op deze projectwebsite.