Een man staat naast een zittende vrouw. Samen kijken ze naar een laptop.

Aanmelden en reagerenHeb je een vraag of opmerking over de MIRT-verkenningi of een van de deelstudies? Of wil je weten wanneer je officieel kunt reageren door een zienswijze in te dienen? Op deze pagina vind je het antwoord op deze vragen.

Aanmelden participatie

De aanmelding voor participatie in de beoordelingsfase, de fase waarin we ons nu bevinden, is gesloten. In de volgende fase, de planuitwerking, krijg je opnieuw de mogelijkheid om je aan te melden.

Officieel reageren

Iedereen kan reageren op 2 officiële publicaties in de MIRT-verkenning. Een reactie noemen we een zienswijze. In een zienswijze schrijf je wat je van bepaalde punten in de publicatie vindt en waarom.

Er zijn tijdens de MIRT-verkenning 2 documenten waarop je een zienswijze kan indienen:

Zodra de zienswijzeperiode start, brengen we daarvan iedereen op de hoogte. Tot 6 weken na publicatie kun je reageren. Mensen die een zienswijze indienen, ontvangen altijd persoonlijk bericht over de afhandeling. Hoe je de zienswijze indient, vermelden we op deze pagina zodra de zienswijzeperiode is geopend.

Stel je vraag

Met het formulier onderaan deze pagina kun je altijd bij ons terecht met vragen en/of opmerkingen. We horen graag van je!