Verouderde browser

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Ik snap het
Menu

Waar staan we nu?

We bevinden ons nu in de verkenningsfase van het MIRT-traject. In deze fase zoeken we naar het beste pakket aan (deel)maatregelen.

Lees meer

Tot nu toe

De belangrijkste stappen in het proces tot nu toe.

Lees meer

Waar gaan we naartoe?

Welke stappen we gaan nemen en welke publicaties er in de (nabije) toekomst aankomen, lees je hier.

Lees meer

Laatste updates

participatie

Participanten aan het woord

Deelnemers uit het participatietraject vertellen waar de eerste bijeenkomst van de deelstudies Oeververbinding & OV en Algeracorridor over ging.

participatie

Onderzoek naar belevingswaarden hervat

Vier opiniepijlers ondervroegen voorbijgangers naar de tevredenheid over hun leef- of werkomgeving en de bereikbaarheid in de regio Rotterdam. Wat opviel tijdens het onderzoek, lees je hier.

nieuws

Sluiting aanmelding participatietraject

Tot aanstaande vrijdag 17 september kun je je aanmelden voor het participatietraject in de beoordelingsfase. Doe en denk mee aan het onderzoek!

nieuws

Adviesbureaus beoordelingsfase bekend

Drie advies- en ingenieursbureaus zijn geselecteerd om de kansrijke alternatieven verder uit te werken in de beoordelingsfase. Welke bureaus dat zijn en wat ze gaan doen, lees je hier.

nieuws

Webinar gemist? Kijk het terug!

Donderdag 15 juli zonden we het live webinar uit over de deze maand gepubliceerde NKO en het Participatierapport. Pascal Hofmann nam de kijkers samen met tafelgasten mee door de deelstudies en de resultaten van de NKO.