Verouderde browser

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Ik snap het
Menu

Waar staan we nu?

We bevinden ons nu in de verkenningsfase van het MIRT-traject. In deze fase zoeken we naar het beste pakket aan (deel)maatregelen.

Lees meer

Tot nu toe

De belangrijkste stappen in het proces tot nu toe.

Lees meer

Waar gaan we naartoe?

Welke stappen we gaan nemen en welke publicaties er in de (nabije) toekomst aankomen, lees je hier.

Lees meer

Laatste updates

nieuws

Webinar gemist? Kijk het terug!

Donderdag 15 juli zonden we het live webinar uit over de deze maand gepubliceerde NKO en het Participatierapport. Pascal Hofmann nam de kijkers samen met tafelgasten mee door de deelstudies en de resultaten van de NKO.

nieuws

Webinar NKO en Participatierapport

Op donderdagavond 15 juli organiseren we een webinar dat in het teken staat van de NKO en de kansrijke oplossingen. Ben jij er ook bij?

project

Wat is de Notitie Kansrijke Oplossingen?

In de Notitie Kansrijke Oplossingen staat met welke oplossingen het onderzoek verdergaat. Viktor Timmermans legt in dit artikel uit wat kansrijke oplossingen zijn.

nieuws

Webinar over de onderzoeksresultaten

In het eerste Oeververbindingen webinar vertellen we je alles over de resultaten uit de werksporen en over de oogst van de participatie. Kijk het webinar hier terug.

proces

Publicatie NKO in tweede kwartaal

De Notitie Kansrijke Oplossingen komt in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar. Projectleider Jos Kalfsbeek beantwoordt onze vragen en praat ons bij over de stand van zaken van de MIRT-verkenning.

participatie

IMpact presenteert Pakket 6

Pakket 6 is een door bewoners opgesteld pakket aan maatregelen dat nieuwe oplossingsrichtingen biedt voor de doelstellingen in de MIRT-verkenning.