Webinar NKO en Participatierapport

14 juli 2021

Het is je vast niet ontgaan: de Notitie Kansrijke Oplossingen is gepubliceerd! Met de inzet van heel veel mensen zijn we tot de NKO gekomen: een belangrijke tussenstap in de MIRT-verkenning. Op donderdagavond 15 juli organiseren we een webinar dat in het teken staat van de NKO en de kansrijke oplossingen. Ben jij er ook bij?

Heb je vragen over de Notitie Kansrijke Oplossingen of het Participatierapport? Stel die dan tijdens het webinar, donderdagavond 15 juli van 19.30 tot 21.00 uur. Om deel te kunnen nemen aan het webinar, is het belangrijk dat je je even registreert*. Dat is zo gebeurd en kan via deze link. Van Webinargeek ontvang je een uur voor aanvang een herinnering.

Programma

Vanuit studio FruitVis presenteert gastheer Pascal Hofmann het webinar, dat volledig in het teken staat van de NKO. Met verschillende tafelgasten bespreken we de stappen die we tijdens het onderzoek hebben doorlopen en wat de uitkomsten daarvan zijn. Projectmanager Jos Kalfsbeek, adviseur omgevingsmanagent Jorinke Vos en deelprojectleiders Viktor Timmermans, Wieger Savenije en Joop Roland schuiven afwisselend aan.

Stel je vraag!

De tafelgasten beantwoorden ook jouw prangende vragen, die je tijdens de uitzending kunt stellen via de chatfunctie. Gewoon vanuit je luie stoel, zonder beeld of geluid. Je vraag van tevoren insturen kan ook, dan is de kans groter dat we deze tijdens de uitzending kunnen beantwoorden. Stuur je vraag naar mail@oeververbindingen.nl Alle vragen die we niet tijdens het webinar kunnen beantwoorden, bundelen we en voorzien we van een antwoord waarna ze op de website verschijnen.

De hele uitzending nemen we op en kun je terugkijken op deze website.